"Te iubeste mama!"/"Mamma ti vuole bene!"

Proiectul “Te iubeste mama!” menit sa faciliteze comunicarea audio-vizuala gratuita online intre copiii ramasi in Romania si parintii acestora, care sunt la munca in Italia. Scopul principal este acela de a preveni si diminua numarul de cazuri sociale in randul copiilor ramasi acasa si sustinerea rolului parental la distanta./Comunicazione audio-visiva a distanza; uno strumento di sostegno alla genitorialità transnazionale: si rivolge alle mamme e ai papà che hanno i figli e la famiglia in un altro Paese, accompagnandoli nel difficile compito di conciliare la vita lavorativa in Italia con le esigenze della famiglia lontana.

SPECIAL! @Observator: Iamalina a devenit ambasadorul campaniei “Te iubeşte mama”

QvYVtYAKAvO_2L

Femeile care muncesc în Italia, în timp ce copiii le-au rămas în ţară, vor avea şansa să ţină legătura cu ei săptămânal. Acesta este, de altfel, scopul proiectului lansat în Peninsulă, prin care mamele pot comunica regulat cu familia.

Despre românii plecaţi la muncă în străinătate şi despre copiii pe care i-au lăsat în grija rudelor s-a discutat la nesfârşit! Doar că discuţiile sunt oarecum inutile, dacă nu se face şi ceva concret.

Acum, însă, femeile care muncesc în Italia, în timp ce copiii le-au rămas în ţară, vor avea şansa să ţină legătura cu ei săptămânal. Acesta este, de altfel, scopul proiectului lansat în Peninsulă, prin care mamele sărace – care nu au bani nici de telefon, nici de internet – pot comunica regulat cu familia. Ambasador al acestei campanii este o cântăreaţă din România, stabilită în Italia.

“Lângă tine” este piesa pe care IAMAlina a compus-o special pentru proiectul “Mama te iubeşte”.

Toate vânzările acestui cântec vor susţine acest proiect care are ca scop să scurteze distanţa între mame, mamele care şi-au lăsat copiii în România şi au venit aici să lucreze pentru a le oferi un viitor mai bun.

Proiectul este dedicat familiilor sărace, care nu îşi permit să cumpere un laptop sau să plătească un abonament la internet.

Alegerea IAMAlinei ca ambasador al campaniei ”Mama te iubeşte” nu a fost o întâmplare.

”Am fost un copil cu o mamă în străinătate care s-a dus la muncă. Îmi e foarte uşor să simt ceea ce pot simţi copiii din ziua de azi şi mamele. Când a plecat mama prima oară aveam cam 13 – 14 ani. Toată adolescenţa am trăit-o cu mătuşa, cu bunica. Singurul nostru contact era telefonul, cam o dată pe săptămână”, spune câtăreața.
http://a1.ro/timp-liber/muzica/special-iamalina-a-devenit-ambasadorul-campaniei-mama-te-iubeste-id302950.html
Citește mai multe pe observator.tv! http://observator.tv/eveniment/special-iamalina-a-devenit-ambasadorul-campaniei-mama-te-iubeste-117320.html
“Langa tine” @iTunes – https://itunes.apple.com/it/album/langa-tine-single/id798700463

Sustineti Proiectul "Te iubeste mama!" ascultand IAMAlina - "Langa tine" @iTunes, piesa dedicata mamelor din intreaga lume! https://itunes.apple.com/.../langa-tine-single/id798700463

Sustineti Proiectul “Te iubeste mama!” ascultand IAMAlina – “Langa tine” @iTunes, piesa dedicata mamelor din intreaga lume!
https://itunes.apple.com/…/langa-tine-single/id798700463

“Te iubeste mama” @FB – https://www.causes.com/causes/561490-te-iubeste-mama
Citeste si: IAMAlina, ambasadorul proiectului “Te iubeste mama!”, dedica “Langa tine” mamelor din lumea intreaga @Radio Metafora – http://www.radiometafora.ro/2014/01/19/iamalina-ambasadorul-proiectului-te-iubeste-mama-dedica-langa-tine-mamelor-din-lumea-intreaga-publicat-de-silvia-dumitrache/

Informazioni su Associazione Donne Romene in Italia - A.D.R.I.

A.D.R.I isi propune să încurajeze și promoveze integrarea românilor în societatea italiană, cu o atenție deosebită la realitatea româncelor si sustinerea drepturilor acestora, de multe ori obligate să-si lase copiii în țară; să contribuie la susținerea coeziunii familiale, la cresterea gradului de constientizare a comunitatii asupra fenomenului copiilor lasati singuri in Romania, in urma plecarii parintilor la munca in strainatate, si sa contribuie la ridicarea factorului de echilibru al persoanelor care traiesc departe de tara, precum și la conștientizarea riscurilor la care sunt supuse persoanele singure, menținerea legăturii vii intre membrii de familie si cu țara si limba de origine. Sustinerea si aplicarea Proiectului "Te iubeste mama!" (c) https://teiubestemamasilviadumitrache.wordpress.com/about/ Proiect tutelat de copyright 2011 A.D.R.I. si propone di valorizzare e supportare la condizione femminile, dell’immigrata romena, nella vita familiare e professionale e il suo positivo contributo al processo di integrazione nella società italiana. Tenendo conto della centralità della donna nella famiglia immigrata romena, del suo ruolo fondamentale nell'economia della famiglia e nell'attivazione dei rapporti sociali. Favorire e promuovere l’integrazione degli immigrati romeni nella società italiana, con particolare attenzione alla realtà delle immigrate romene, spesso obbligate a lasciare i figli in patria; Contribuire a mantenere vivo il legame delle immigrate e degli immigrati romeni presenti in Italia con il paese di origine, sostegno alla genitorialità a distanza. https://teiubestemamasilviadumitrache.wordpress.com/about/ Address adri_milano@live.it Website https://adriassociazione.wordpress.com/ http://www.cuccagna.org/portal/IT/handle/?page=progetti_sportellodonna https://www.facebook.com/AssociazioneDonneRomeneInItalia/?ref=bookmarks

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

w

Connessione a %s...

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: