"Te iubeste mama!"/"Mamma ti vuole bene!"

Proiectul “Te iubeste mama!” menit sa faciliteze comunicarea audio-vizuala gratuita online intre copiii ramasi in Romania si parintii acestora, care sunt la munca in Italia. Scopul principal este acela de a preveni si diminua numarul de cazuri sociale in randul copiilor ramasi acasa si sustinerea rolului parental la distanta./Comunicazione audio-visiva a distanza; uno strumento di sostegno alla genitorialità transnazionale: si rivolge alle mamme e ai papà che hanno i figli e la famiglia in un altro Paese, accompagnandoli nel difficile compito di conciliare la vita lavorativa in Italia con le esigenze della famiglia lontana.

IamAlina lanseaza “Langa tine” @Roma, piesa dedicata tuturor mamelor din lume

IAMAlina, ambasador al proiectului “Te iubeste mama!”

Mai e putin si miercuri, 15 ianuarie 2014, piesa "Langa tine" va avea culoare  si sonor. Under construction!

Mai e putin si piesa “Langa tine” va avea culoare si sonor. Under construction !


Gândindu-se la miile de mame care își sacrifică timpul și emoțiile pentru copiii lăsați acasă în speranța că viitorul lor va fi unul mai bun, IamAlina a compus piesa “Lângă tine”, ce va fi lansată pe 15 ianuarie la Roma, pe platforma digitală Itunes. Câștigurile din urma vânzărilor vor fi donate proiectului “Te iubește mama”, al cărei ambasador oficial a fost numită IamAlina.

“Sunteți Mame Perfecte, iar într-o zi copiii voștri vor înțelege și vor aprecia orice gest pe care l-ați făcut pentru ei. Până atunci, trebuie să construim ceva util pentru a apropia, chiar și virtual, mama de copilul lăsat în țară.” De aici a pornit ideea de a compune melodia “Lângă tine”, a mai arătat Alina Chelaru.
Multumim, Alina, si mult, mult succes! http://www.teiubestemama.it
Sursa: https://teiubestemamasilviadumitrache.wordpress.com/2013/12/31/iamalina-dedica-langa-tine-tuturor-mamelor-din-lume/

Informazioni su Associazione Donne Romene in Italia - A.D.R.I.

A.D.R.I isi propune să încurajeze și promoveze integrarea românilor în societatea italiană, cu o atenție deosebită la realitatea româncelor si sustinerea drepturilor acestora, de multe ori obligate să-si lase copiii în țară; să contribuie la susținerea coeziunii familiale, la cresterea gradului de constientizare a comunitatii asupra fenomenului copiilor lasati singuri in Romania, in urma plecarii parintilor la munca in strainatate, si sa contribuie la ridicarea factorului de echilibru al persoanelor care traiesc departe de tara, precum și la conștientizarea riscurilor la care sunt supuse persoanele singure, menținerea legăturii vii intre membrii de familie si cu țara si limba de origine. Sustinerea si aplicarea Proiectului "Te iubeste mama!" (c) https://teiubestemamasilviadumitrache.wordpress.com/about/ Proiect tutelat de copyright 2011 A.D.R.I. si propone di valorizzare e supportare la condizione femminile, dell’immigrata romena, nella vita familiare e professionale e il suo positivo contributo al processo di integrazione nella società italiana. Tenendo conto della centralità della donna nella famiglia immigrata romena, del suo ruolo fondamentale nell'economia della famiglia e nell'attivazione dei rapporti sociali. Favorire e promuovere l’integrazione degli immigrati romeni nella società italiana, con particolare attenzione alla realtà delle immigrate romene, spesso obbligate a lasciare i figli in patria; Contribuire a mantenere vivo il legame delle immigrate e degli immigrati romeni presenti in Italia con il paese di origine, sostegno alla genitorialità a distanza. https://teiubestemamasilviadumitrache.wordpress.com/about/ Address adri_milano@live.it Website https://adriassociazione.wordpress.com/ http://www.cuccagna.org/portal/IT/handle/?page=progetti_sportellodonna https://www.facebook.com/AssociazioneDonneRomeneInItalia/?ref=bookmarks

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

w

Connessione a %s...

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: