"Te iubeste mama!"/"Mamma ti vuole bene!"

Proiectul “Te iubeste mama!” menit sa faciliteze comunicarea audio-vizuala gratuita online intre copiii ramasi in Romania si parintii acestora, care sunt la munca in Italia. Scopul principal este acela de a preveni si diminua numarul de cazuri sociale in randul copiilor ramasi acasa si sustinerea rolului parental la distanta./Comunicazione audio-visiva a distanza; uno strumento di sostegno alla genitorialità transnazionale: si rivolge alle mamme e ai papà che hanno i figli e la famiglia in un altro Paese, accompagnandoli nel difficile compito di conciliare la vita lavorativa in Italia con le esigenze della famiglia lontana.

Proiectul “Te iubeste mama” sustinut de revista “Imagine&Brand”

Imagine&Brand nr.5

Citește online Imagine&Brand nr. 5

Numărul 5 al Revista Imagine&Brand dedica spațiu în categoria “Campanii Umanitare” proiectului “Te iubește mama!”  alăturându-se astfel cauzei noastre, aceea de a preveni și diminua numărul de sinucideri, ucideri și cazuri sociale în rândul copiilor rămași acasă.

Va reamintim ca numărul copiilor cu unul sau ambii părinți aflați la munca în străinătate se ridica la 1 milion, cifra alarmanta.

O parte dintre acești copii ajung sa aibă tulburări de identitate și comportament, suferă de anxietate iar dorul de mama este de multe ori motivul pentru care aceștia aleg calea sinuciderii.

“Gli orfani bianchi” (orfanii albi) sau “Children left behind” (copii lăsați în urma) a devenit un subiect trist în presa internațională, vine expusa problema fără un răspuns sau o soluție deși o soluție este Proiectul “Te iubește mama” care-și propune ca scop facilitarea comunicării audio-vizuale gratuita intre copiii rămași singuri în România și părinții acestora aflați la munca în străinătate.

Mulțumim Agenției de P.R., portal și forum de Galați, Revista de comunicare și publicitate: “Imagine&Brand” pentru tot sprijinul acordat, cat și managerului acesteia Ela Moineagu pentru implicarea, susținerea și promovarea Proiectului ”Te iubeste mama!” .

Ramona Ilies

Informazioni su panoramicalife

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

w

Connessione a %s...

Informazione

Questa voce è stata pubblicata il marzo 7, 2012 da in Revista presei (Ro) con tag , , , .
%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: